0495 495 640 info@webhostholland.nl
Selecteer een pagina

Een greep uit onze projecten

Website Design

Een website passend bij uw organisatie

Voor dit vooraanstaande grondverzet- en transportbedrijf ontwikkelde wij deze prachtige en moderne website. De website is compatible voor zowel desktop, tablet als mobiel.

Een greep uit onze projecten

Website Design

Een eigentijdse website

Voor dit bekende Transportbedrijf, gevestigd vlakbij Schiphol, bouwde wij deze veelzijdige website. Let ook eens op de Nieuwspagina.

Bedrijfsfilms

Een film op uw website

Voor dit veelzijdige bedrijf produceren wij bedrijfsfilms met als doel om de kwaliteit en professie van dit bedrijf online te kunnen laten zien. In deze film een impressie van de renovatie van de Zeelandbrug. Een 3 camera registratie gedraaid in de hoogste kwaliteit.

Meer dan 400 succesvolle afgeronde projecten

“Ik ben al jaren klant bij dit bedrijf en ik ben 100% tevreden. Ze staan altijd klaar en doen precies wat er is afgesproken. Een fijn bedrijf en ook zeer prettig in de communicatie. Als ik bel voor een aanpassing op mijn website wordt ik altijd snel en vriendelijk geholpen. Een dikke 10 voor Coen en zijn team. Ga zo door.”

Marjan de Bruin

“Ik kan dit bedrijf ten harte aanbevelen. Wij hebben vele offertes opgevraagd en uiteindelijk hebben we voor dit bedrijf gekozen. Niet alleen omdat het een stuk voordeliger is dan bij de meeste andere maar voornamelijk vanwege het feit dat zij hele mooie websites maken. Wij zijn gevallen voor de vormgeving.”

Saskia Konings